Marina Bar

U srcu grada koji će Vam prirasti za srce

Slikoviti grad Bar se nalazi u južnom dijelu Crne Gore. Okružen planinskim vijencima, toplom morskom vodom, gradskim panoramama, veoma je popularna destinacija za nautičare. Lako je uvidjeti razlog zbog kojeg grad Bar rado posjećuju turisti. Sve što vam je potrebno, nalazi se u neposrednoj blizini marine i vašeg plovila. Ljepota grada Bara je nešto što ćete istinski razumjeti tek nakon što ga posjetite.

Veliki kapacitet

Sa kapacitetom od 600 vezova, marina Bar je trenutno najveća marina u Crnoj Gori. Bez obzira na veličinu plovila, naći ćemo odgovarajući vez za vaše plovilo u Baru. U neposrednoj blizini marine nalaze se mnogobrojni restorani, hoteli i ugostiteljski objekti kao i gradska plaža. Bar vam pruža mogućnost kvalitetnog provoda i različitog uživanja u skladnom krajoliku.

Moderan grad Antičkih Korijena

Oduvjek su ljude privlačile prirodne ljepote Bara i barskog zaleđa. Grad je moderan šik, a dijeli romantičnu i uzbudljivu istoriju. Kao mješavina modernog i tradicionalnog luka Bar, marina Bar i grad u zaleđu pružaju ogromne mogućnosti kao turistička destinacija, ali i kao destinacija za istraživanje.

Zašto ne doživjeti grad Bar i okolna mjesta kao posebno iskustvo?

Obezbijedite svoj vez u marini, rezervišite turu preko Yacht Agent Montenegro i otkrijte bogatu baštinu i raznoliki pejzaš unutrašnjeg dijela Crne Gore! Ukoliko je marina ili luka Bar jedina destinacija u Crnoj Gori, možemo vas snadbijeti za nastavak putovanja sa bezcarinskim dizel gorivom, hranom i pićima ali i drugim stvarima i potrebštinama neophodnim za nastavak ugodnog putovanja.

Yacht Agent Montenegro vjeruje da će vaše putovanje biti predivno i nezaboravno. Garantujemo da će naš tim dati sve od sebe da tako i bude. Kontaktirajte nas jos danas i isplanirajte svoj savršen bjeg od stvarnosti!

GPS koordinate marine Bar

 • N 42 05.897
 • E 19 05.265
 • Pozicija marine Bar na google mapi
 • Za više informacija o slobodnim vezovima u marini Bar molimo Vas da nam pošaljite poruku putem kontakt forme ili nas pozovite na navedene brojeve telefona.

  Vaša poruka se šalje. Molimo sačekajte...

  Hvala na poslatoj poruci! Odgovor možete očekivati uskoro.

  Imamo problem sa slanjem Vaše poruke. Molimo Vas pokušajte ponovo.

  Molimo Vas da popunite sva polja u kontakt formi prije slanja poruke.