Registracija jahti i plovila

Plovite pod zastavom Crne Gore

Iskoristite prednosti i pogodnosti koje možete ostvariti ukoliko vašu jahtu ili plovilo registrujete pod crnogorsku zastavu. Naši pravni savjetnici će Vam ukazati na koji način možete smanjiti takse prilikom registracije i provesti vas kroz sve procedure i potrebnu dokumentaciju za upis plovila u crnogorski registar jahti. Kada se upoznate sa svim prednostima biće Vam drago da ste se odlučili upravo za Crnu Goru i njenu zastavu.

Brojne prednosti

Zbog sve većeg interesovanja za ono što Crna Gora kao destinacija nudi yachting industriji registracija stranih brodova i jahti pod nacionalnom zastavom sve je popularnija. Nedavno usvojeni zakon o jahtama je veoma kvalitetan i ekonomski privlačan za vlasnike privatnih i čarter jahti i plovila za upis u registar plovila Crne Gore. Smanjena papirologija i broj neophodnih dokumenata, oslobađanje od plaćanja poreza stranih državljana, dostupno i kvalitetno edukovano osoblje samo je dio napora koje naša zemlje ulaže u cilju jačanja jahting turizma i stimulacije dolaska vlasnika jathi i plovla u našu zemlju. Mi ćemo vam pomoći da ostvarite sve pogodnosti koje zastava Crne Gore nudi, a vama ostaje da uživate na vašim plovilima bez bespotrebnih troškova.

Zašto da se mučite sami

Naš stručni tim za registraciju plovila zna sve prečice da proces registracije učini brzim i jednostavnim. Vaša jahta, brod ili plovilo će u najkraćem mogućem roku biti registrovan na crnogorsku zastavu. Sa poznavanjem procesa prve registracije, preregistracije, protokola odjave iz drugih registara, uslova upisa čamaca i nadoknada spremni smo svoje dugogodišnje iskustvo staviti u vašu službu.

Dodatne pogodnosti

Ukoliko se odlučite da vaše plovilo vije zastavu Crne Gore, u prilici smo za vašu jahtu ili brod obezbijediti najbolja i najpovoljnija domaća i strana osiguranja od renomiranih osiguravajućih društava. Nudimo usluge u posredovanju pri naplati osiguranja. Mi vam možemo pomoći! Kontaktirajte nas još danas, kako bi vam sve nepoznato bilo poznato.

Yacht Agent Montenegro sa ponosom ističe da smo jedna od najkvalitetnijih agencija kojoj klijenti vjeruju i sa razlogom se vraću pri ponovnom dolasku u teritorijalne vode Crne Gore. Provjerite zašto se vlasnici plovila i kapetani odlučuju da delegiraju našu agenciju pri rezervaciji godišnjeg veza u marinama! Pošaljite poruku ili nas kontaktirajte putem telefona i započnite vašu yachting avanturu na pravi način! Tu smo uvjek za vas i vaše plovilo.

O čemu želite znati više?

Vaša poruka se šalje. Molimo sačekajte...

Hvala na poslatoj poruci! Odgovor možete očekivati uskoro.

Imamo problem sa slanjem Vaše poruke. Molimo Vas pokušajte ponovo.

Molimo Vas da popunite sva polja u kontakt formi prije slanja poruke.