Transferi posade i putnika

Stignite do željene destinacije bez muke

Bez obzira na to koja je vaša krajnja destinacija, biće nam zadovoljstvo da vam pomognemo da dođete do nje. Od trenutka uplovljenja u crnogorske teritorijalne vode, naš tim je spreman da vam pomogne da stignete gdje želite u bilo kom trenutku. Dobićete brz, siguran transfer posade i gostiju od marine do aerodroma, željezničke stanice, ili nekog drugog željenog mjesta.

Stignite brže

Zaposleni u Yacht Agent Montenegro ali i naši saradnici su dobri poznavaoci crnogorskih puteva, i mogu vas brzo i bezbjedno dovesti do željenog mjesta. Ukoliko trebate obezbijediti prevoz za vaše plovilo ili neke druge potrebštine iz jednog mjesta u drugo, tu smo da to uradimo bezbjedno, sigurno i brzo.

Uvjerite se u kvalitet naše usluge

Najbolja usluga prevoza i transporta koju nudimo po veoma pristupačnim cijenama sa posebnim akcentom na sigurnost putnika i tereta, ali i kvalitet usluga. Nudimo vam potpuni užitak u transferima, naš tim će se pobrinuti za vašu potpunu bezbijednost. Yacht Agent Montenegro će vas do željene destinacije dovesti u najkraćem mogućem roku!

Provjerite naše znanje i profesionalnost slanjem upita ili pozivom na telefone već danas! Biće nam zadovoljstvo objasniti vam više pojedinosti o uslugama koje naša agencija pruža. Od servisa yahti i plovila do goriva bez poreza i taksi i snadbijevanja jahti hranom i pićem radimo sve - i to radimo najbolje.

Volimo da pomažemo našim klijentima da ostvare svoje ciljeve na putovanju i verujemo da kvalitetom naših usluga to i pokazujemo. Garantujemo da ćete biti više nego zadovoljni posvećenošću našeg tima i uslugom koju pružamo. Kad jednom iskusite način pružanja naših usluga shvatićete zašto se naši klijenti nama uvjek vraćaju, ali i preporučuju našu agenciju svojim prijateljima i kolegama. Zaslužujete da na vašem putovanju budete tretirani profesionalno, brzo i kvalitetno. Zaslužujete Yacht Agent Montenegro.

O čemu želite znati više?

Vaša poruka se šalje. Molimo sačekajte...

Hvala na poslatoj poruci! Odgovor možete očekivati uskoro.

Imamo problem sa slanjem Vaše poruke. Molimo Vas pokušajte ponovo.

Molimo Vas da popunite sva polja u kontakt formi prije slanja poruke.