Snabdijevanje jahti i plovila

Delikatesi na Moru i Obali

Probajte najbolju hranu, bezalkoholna i alkoholna pića iz Crne Gore i Balkana. Yacht Agent Montenegro vam nudi obskrbu hranom i pićima pri posjeti narednoj marini ili luci. U prilici smo da obezbijedimo Snabdijevanje jahti i plovila najkvalitetnijim namjernicama po najpovoljinijm cijenama u zemlji. Vaša hrana će biti nezaboravna baš kao i vaše putovanje.

Kvalitet koji možete okusiti

Samo zato što plovite morem ne znači da morate jesti kao mornar. Dopunićemo vaše brodske zalihe svježim voćem i povrćem, mesom i mesnim proizvodima, svježim hlebom i ukusnim sirevima za savršen obrok. Imajte osjećaj da se nalazite u gurmanskom restoranu na moru!

Najveća vrijednost - Dostupnost

Naš tim dobavljača je nešto najbolje što ćete naći bilo gdje. Vršimo snadbijevanje od kruzera do ratnih brodova ali i svih plovila za razonodu i jahti. Bez obzira na veličinu plovila, dostavićemo vam sve namjernice neophodne da budete zadovoljni i zdravo se hranite. Naći ćemo tačno ono što vam je potrebno u količinama koje vi želite.

Večera na Obali

Planirate boravak na kopunu? Uputićemo vas u restorane sa najboljom hranom na veoma atraktivnim lokacijama u Crnoj Gori. Ako želite organizovati proslavu bitnog datuma ili organizovanje poslovne večere, Yacht Agent Montenegro će za vas pronaći savršen restoran širom Crne Gore. Osjetite jedinstvenost svake marine i luke, ali i ukuse specifične za taj dio obale uz preporuku i znanje lokalnih poznavalaca!

Kad ste već dopunili vaše zalihe hrane, razmotrite mogućnost snadbijevanja bezcarinskim gorivom po veoma povoljnim cijenama. Obavijestite nas bar dan prije vašeg dolaska kako bi vam obezbijedili snadbijevanje dizel gorivom bez poreza i taksi. Dobijte na vremenu i uštedite novac angažujući nas!

Garantujemo da ćete biti zadovoljni kvalitetom namjernica i nivom usluge koju pružamo. Sve informacije vezane za Snabdijevanje jahti i plovila ali i ostale usluge koje nudimo, pošaljite nam poruku ili nas pozovite na telefon što prije. Dozvolite nam da vašu posjetu Crnoj Gori učinimo iskustvom koje ćete godinama pamtiti.

O čemu želite znati više?

Vaša poruka se šalje. Molimo sačekajte...

Hvala na poslatoj poruci! Odgovor možete očekivati uskoro.

Imamo problem sa slanjem Vaše poruke. Molimo Vas pokušajte ponovo.

Molimo Vas da popunite sva polja u kontakt formi prije slanja poruke.