Tehnička podrška i servis

Servis Jahti i Tehnička Podrška kad vam je najpotrebnija

Planirate krstarenje jahtom ili plovilom? Ne rizikujte vašu bezbjednost! Nećemo ni mi. Vaša bezbjednost i sigurnost, ali i pouzdanost vašeg plovila je naš prioritet. Obezbjedite adekvatan servis svog plovila preko naše agencije. Kvalitetan tim naših saradnika će vam svoje godine iskustva staviti na raspolaganje i nakon brzog servisa ostaje vam samo da uživate u bezbjednoj navigaciji.

Naš tim mehaničara teži ka savršenstvu pri popravki i zamjeni djelova na brodu. Zato je i svaki zamjenjeni dio ili uređaj baš onakav kakav bi i sam proizvođač stavio u svojoj fabrici. Ne samo da ćete dobiti podršku stručnjaka sa velikim praktičnim iskustvom, već će vaše plovilo tretirati kao sopstveno sa najvećom pažnjom pri zamjeni i ugradnji rezervnih djelova.

Od popravke i modifikacija na trupu plovila, održavanja i servisiranja motora i električnih instalacija, uređanja i svega neplaniranog naš tim je spreman završiti svaki zadatak na najvišem stepenom posvećenosti i supješnosti. Ne gubite vrijeme i novac obilazeći razne servise, obavite sve popravke na jednom mjestu. Manje vremena u radionicama ostavlja više prostora za uživanje u navigaciji i otvorenom moru!

Kada i dođe do problema sa plovilom, postarajte se da ste pripremljeni. Investicija u polisu osiguranja za vašu jahtu će smanjiti finansijski teret, a naši serviseri će se pobrinuti da se problemi ponovo ne pojavljuju. Budite bezbjedni, naš tim će vam obezbijediti najpovoljniju i najbolju polisu osiguranja! Imamo saradnju sa renomiranim svjetskim osiguravajućim kućama i domaćim osiguranjima, preko kojih smo u prilici ponuditi najbolje polise osiguranja za vaše plovilo, posadu i putnike ma kojim morima plovili.

Naše osoblje vam je na raspolaganju. Našom uslugom ne dobijate ništa manje od najboljeg - garantovano. Bez obzira da li je vaš problem mali ili veliki, mi ćemo se uspješno pobrinuti za riješenje. Pošaljite nam poruku ili nas nazovite i još danas saznajte kako će naš tim vaše putovanje učinjeti da bude zabavno, ispunjeno i bezbrižno.

O čemu želite znati više?

Vaša poruka se šalje. Molimo sačekajte...

Hvala na poslatoj poruci! Odgovor možete očekivati uskoro.

Imamo problem sa slanjem Vaše poruke. Molimo Vas pokušajte ponovo.

Molimo Vas da popunite sva polja u kontakt formi prije slanja poruke.