TAX FREE Gorivo

Snadbijevanje Gorivom Bez Velikog Troška

Prolazite pored obale Crne Gore na putu ka sledećoj destinaciji? Naš tim je u prilici obezbijediti dizel gorivo i ulje bez poreza, taksi i akciza. Spremni smo da vam pomognemo da nastavite vaše putovanje i smanjite troškove puta.

Kao što vlasnici plovila, ali i ostali u jahting industriji znaju jedna od najbitnijih i najskupljih stavki kod jahti je obskrba gorivom. Pravi odabir mjesta punjenja goriva može vaše putovanje pretvoriti od ugodnog putovanja i uživanja u navigaciji u napeto sa dosta nepotrebnih troškova. Ne dozvolite da odustanete od posjete planiranoj destinaciji zbog skupih troškova dopune dizela - donesite ispravnu odluku. Zaobiđite plaćanje taksi, kupite najeftiniji dizel u regionu i uživajte više finansijske slobode na vašem putovanju.

Ukoliko želite uslugu obskrbe bezcarinskim dizel gorivom pri sledećem pristajanju, molimo vas da nas kontaktirate barem 24 h unaprijed kako bi pripremili svu neophodnu papirologiju za snadbijevanje dizelom vaše jahte na vrijeme. Malo dodatnog planiranja može biti od velike pomoći za brzo punjenje - u vrijeme koje vam odgovara!

Svakako trebate gorivo za vaše plovilo, a da li razmišljate o eventualnim obilascima i turama po crnogorskoj obali i unutrašnjem dijelu zemlje. Iskoristite priliku i obavite snadbijevanje svježom i ukusnom hranom specifičnom za ovaj dio Jadrana ili posjetite neki od restorana u blizini bunker stanice i probajte lokalne i internacionalne specijalitete pripremljene od strane domaćih kuvara. Otkrićete da je Crna Gora mnogo više od usputne stanice za snadbijevanje jeftinim gorivom. To je dinamična zemlja, puna života, sa bogatom istorijom i jedinstvenom hranom za svačiji ukus.

Tu smo za vas, da vaše putovanje učinimo jedinstvenim i nezaboravnim. Naš tim sa dugogodišnjim iskustvom je uvjeren da ćete biti zadovoljni našom pouzdanošću, gostoprimstvom i kvalitetom usluga koje nudimo.

Kontaktirajte nas još danas i saznajte šta naše osoblje može učiniti za vas! Uvjek smo dostupni na email ili telefon. Rado ćemo vam obezbijediti vrhunsko iskustvo i postarati se da Crnu Goru ponesete u svom srcu.

O čemu želite znati više?

Vaša poruka se šalje. Molimo sačekajte...

Hvala na poslatoj poruci! Odgovor možete očekivati uskoro.

Imamo problem sa slanjem Vaše poruke. Molimo Vas pokušajte ponovo.

Molimo Vas da popunite sva polja u kontakt formi prije slanja poruke.