Posredovanje sa lučkim vlastima

Formalnosti sa Carinom, Graničnom Policijom i Lučkim Vlastima, Pojednostavljeno

Naš visoko-kvalifikovani i motivisani tim sa saradnicima je tu da ubrza formalnosti sa lučkim vlastima za vas. Sa dugogodišnjim iskustvom i znanjem šta je sve neophodno za dobijanje slobodnog saobraćaja, mi ćemo vam obezbediti sve što je potrebno da uživate u kristalno plavim vodama Crne Gore što je prije moguće. Od dokumenata do dozvola - vinjeta i svega između, obezbijedićemo za vas, posadu i plovilo.

Uplovljavanje i navigacija stranim vodama bez ičije pomoći može biti jako dugotrajan, skup i frustrirajući poduhvat.

To ne mora biti u vašem slučaju. Ukoliko nas ovlastite kao vašeg agenta imate pouzdan tim profesionalaca koji poznaju sve procedure za uplovljenje, tokom boravka i na isplovljenju iz crnogorskih teritorijalnih voda i regiona.

Dozvolite nam da sve pojednostavimo i pomognemo vam. Od dozvole za plovidbu, preko ulazaka do izlazaka, mi ćemo sve ubrzati putem naših kontakata sa lučkim vlastima. Na taj način moći ćete više vremena provesti na moru, ne baveći se papirologijom. Vi se fokusirajte na putovanje – mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Za najbolju uslugu, molimo vas da se najavite 24 sata prije dolaska. Ovim najavaljivanjem dajete nam vremena da carinske i ostale formalnosti na dolasku/odlasku možemo obaviti što je brže moguće. Napravite ulaz - izlaz - budite slobodni za navigaciju.

Garantujemo vam da ćete biti zadovoljni brzinom, kvalitetom i pouzdanošću nešeg tima. Pripremite se za uživanje u nezaboravnom putovanju, a mi ćemo vam to obezbijediti domaćim duhom i uslugom na svjetskom nivou. Za više informacija o tome ko smo i zašto smo pravi tim za ovaj posao, kontaktirajte nas na e­mail ili putem telefona. Nakon kraćeg razgovora, neće biti sumnje da smo pravi tim za posao.

Pružićemo vam vrhunsku uslugu dopune zaliha, hotelskih rezervacija kao i usluge ovlaštenih servisera. Nakon započete saradnje sa nama imaćete svog pouzdanog agenta prilikom naredne posjete Crnoj Gori.

O čemu želite znati više?

Vaša poruka se šalje. Molimo sačekajte...

Hvala na poslatoj poruci! Odgovor možete očekivati uskoro.

Imamo problem sa slanjem Vaše poruke. Molimo Vas pokušajte ponovo.

Molimo Vas da popunite sva polja u kontakt formi prije slanja poruke.